dinsdag 7 augustus 2012

There's mush room in my heart for you!!

Hallo allemaal, ik kwam deze stempel een poosje geleden tegen en dacht oh jee die moet ik hebben. Deze stempel is namelijk perfect om een kaart mee te maken voor Natasja (onze dochter die op dit moment in Sevilla woont voor haar stage) zij gruwelt echt van champignons dus ik kon het natuurlijk niet laten om hiermee een kaartje voor haar te maken. Ze heeft inmiddels het kaartje ontvangen, hier haar reactie : ik heb het kaartje ontvangen, super lief en haha die stempel is geniaal :p echt smerig dat wel!!!
Ze was er dus blij mee en die tekst is natuurlijk veel vaker te gebruiken.
De stempel is van Krafting Kimmie en ze heet Willow.
nu een foto van de binnenkant van de kaart, de witte linkerkant is na het maken van de foto helemaal volgeschreven dus die had ik bewust zo gelaten en niet beplakt met designpapier.

De kaart doet mee aan de volgende Challenges:

creaine-scrap-borduurblog   Labelkaart
hobbyvisiondt   # 6 Alles mag

post signature

10 opmerkingen:

Corrie zei

Wat een leuk verhaaltje heb je bij je kaart gemaakt Liesbeth, ik zie het gezicht van je dochter al voor me als ze champignons ziet.Heel leuk voor je dat ze je kaart leuk vind.En dan is zij is dan niet de enigste,wat een gave kaart zeg,prachtig gemaakt.En wat leuk dat je hem instuurt bij Creaine,tof van je .En ik lees jou berichtjes ook met heel veel plezier hoor, daar ben ik je volger voor toch???
Een fijne dag
Liefs Corrie

Chantal zei

Haha, erg leuk om zo een persoonlijk kaartje te sturen! Het is ook echt een geweldige stempel en een geweldige tekst!
Groetjes,
Chantal

Berlinde zei

Een supermooi kaartje Liesbeth, en erg leuk die tekst erbij!
Lieve groetjes, Berlinde

Wil zei

Wat een schattig kaartje, leuke stempel en super tekst erbij zeg! Geloof graag dat dit heel erg leuk gevonden wordt. Alleen al omdat het zo orgineel is haha

groetjes, Wil

Creaine zei

leuk zeg dat je meedoet met de challenge op mijn blog. succes.
groetjes Ine

jannie zei

Wat een schatje Liesbeth.
Groetjes.

Karin zei

Wat een gaf kaartje is dit! Leuk met dat verstopte label. En nu het 'achtergrond verhaal' gelezen te hebben, moet ik alleen maar lachen.

Bedankt voor je deelname aan de challenge op Creaine Scrap en Borduurblog. En veel succes!

Groetjes karin xx

Lydia zei

als ze nu nog steeds geen champs gaat eten weet ik het ook niet meer.
Hij is mooi geworden

groetjes

Elfjesdroom zei

Hoi Liesbeth,
Dank je wel voor je berichtje. Mijn zoon heeft het gelijk veranderd, na jou (voor hem) duidelijke uitleg, hahaha. Wat leuk dat je volger bent geworden en ik werd helemaal verlegen van je compliment. Ben pas vanaf vorig jaar zomer bezig en moet nog veel leren hoor. Maar jouw blog mag er ook wezen! Wat een leuke creaties en die kaart met de champignons is geweldig!!

Groetjes Elvira
ps, ik ben ook gelijk volger van jou blog geworden.

Eline Jansens zei

hehehe, zo grappig =D mijn mama heeft ook een absolute hekel aan champignons dus ik kan mij de blik vol afgrijzen goed voorstellen, haha =D ze zijn nochthans toch zo lekker die champignonnetjes.. mmm..
Heel toffe kaart!