woensdag 4 juli 2012

Uitdagingskaart

Ja ja deze keer een uitdagingskaart. Ik heb deze keer een uitdaging bedacht, ik vond de stempel van Wanda Wicked (Kenny K) zo leuk dat ik daar wat mee wou doen. Ik had ook een echte mannenkaart nodig dus de uitdaging was geboren. Toch nog wel heel erg getwijfeld of ik nu wel of geen bloemen moest gebruiken, maar heb dit toch achterwege gelaten. Vond dit toch beter bij degene die de kaart heeft gekregen passen. De sketch heb ik van internet gehaald en ik weet echt niet meer waar. Mijn knutselvriendinnen hebben ook erg leuke kaartjes gemaakt. Hieronder twee kaarten van Carolien, ze had de smaak helemaal te pakken.

Dan nu de kaart van Vera we hebben allebei bijna de zelfde kleuren gebruikt maar wisten dit dus niet van elkaar. Ik had de dames stempelafdrukjes gegeven en de sketch en ieder van ons heeft hem thuis in het diepste geheim gemaakt. :p Nee grapje maar we hadden hier wel hetzelfde idee in.
Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Jullie hebben dus nog de zomerkaart tegoed maar die plaats ik ook deze week.
post signature

5 opmerkingen:

Carolien zei

Hoi Liesbeth

Wat zijn ze allemaal leuk geworden he!!! En toevallig dat jij en vera ze rood heeft gemaakt. Maar hij is echt mooi geworden!!!

Tot de volgende uitdaging of knutseldag!!

Groetjes Carolien

Corrie zei

Die van Vera had ik al gezien bij Duymelot en een reactie achtergelaten,die van Carolien zijn ook leuk die stuur ik zo een berichtje.Wat is jou kaart prachtig Liesbeth,schitterende kleuren héél mooi gekleurd geweldig.Bedankt voor al je lieve berichtjes je bent een trouwe volger.
Liefs Corrie

Cindy zei

De kaarten zijn geweldig. Kan je nagaan hoe een stempelafdrukje zo anders kan uitpakken! Helemaal top! Liefs, Cindy

verascrap zei

Hoi Liesbeth,
Je hebt een prachtige kaart gemaakt hoor, heel mooi ingekleurd.
En zeker toevallig dat we bijna hetzelfde kleuren hebben gebruikt hihihhi.
groetjes, vera

jannie zei

Hoi Liesbeth.
De kaarten zijn heel leuk geworden,wel keuk om te zien hoe de anderen het gemaakt hebben.
Groetjes.