zaterdag 12 mei 2012

Congratulations!!

Deze keer een diagonaal dubbele pocketkaart. Ik ben vergeten om de binnenkant te fotograferen maar hij dus gemaakt uit een scrapvel 30 x 30 . De kaart is ook al verstuurd en de ontvangster was er erg blij mee.
Je kunt deze kaart ook erg goed gebruiken om er een envelopje met geld in te stoppen. Of een cadeaubon of iets dergelijks. Dus best wel veel mogelijkheden. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.


Met deze kaart doe ik mee aan de tomic challenge bij official magnolia inspiration challenge en more than one stamp bij just Magnolia.

post signature

5 opmerkingen:

Carolien zei

Hoi Liesbeth,

weer een mooie creatie zeg!!! Ook de kleuren zijn super

prettig weekend

groetjes carolien

Corrie zei

Wauw deze is weer geweldig mooi Liesbeth en bedankt voor al je lieve berichtjes ik vind het gezellig als ik ze van je krijg en ik hoop dat jij dat ook leuk van mij vind. Ik zal zo blij zijn als ik dinsdag geholpen wordt ik verga nu echt van de pijn,maar het komt weer goed en dan kan ik deze ellende ook weer vergeten.Fijn weekend liefs Corrie

Janny zei

Wat een prachtige kaart, leuk dat je meedoet aan TOMIC, veel succes liefs Janny

verascrap zei

Hoi Liesbeth,
Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt, super die kleurtjes.
groetjes, vera

Cindy zei

Via mijn moeder ben ik hier terecht gekomen. Ze vertelde dat je zulke mooie dingen maakt, nou het is inderdaad waar. Ik vind je creaties super! Groetjes, Cindy