woensdag 18 april 2012

Missing YouDeze keer een kaartje die gemaakt is naar aanleiding van een uitdaging. De uitdaging is deze keer bedacht door Vera van verascrap en was dus: maak een kaartje met de afdruk Lilyrose the dragon. Nou ik vond het dus helemaal geen makkelijke uitdaging, het draakje kijkt zo zielig ik dacht wat moet ik daar nou toch voor kaartje mee maken?? Maar toen pling pling het lichtje ging aan. Onze dochter zit momenteel voor een half jaar in Spanje en ik dacht yes ik ga een kaartje voor haar maken. Ze heeft hem inmiddels ontvangen en is er erg blij mee. De uitdaging was samen met Carolien. Ik zal hun prachtige kaartjes hier onder showen. Deze is van Carolien:
en dit is het kaartje van Vera:post signature

4 opmerkingen:

Corrie zei

Hallo Liesbeth wat is jouw kaart super hij is leuk hè die draak van magnolia, mijn dochter heeft hem ook aangeschaft dus wie weet mag ik hem ook weleens gebruiken.Je hebt de draak mooi ingekleurd en de tekst heel goed groetjes Corrie

verascrap zei

Hoi Liesbeth,
Nou wat een mooie kaart zeg.....en ze zijn alle drie toch weer heel anders he....op naar de volgende uitdaging.
groetjes, vera

Carolien zei

Hoi Liesbeth

Wat leuk dat je hem naar je dochter hebt gestuurd!!! Zal ze zeker wel trots op zijn|!! Wat leuk he 3 maal de zelfde afdrukjes en zo verschillend.
Ik wil hem ook nog eens in het groen proberen temaken. Hij is wel mooi in het groen!!!

Tot de volgende opdracht!! Ik ben benieuwd wat je hebt bedankt ik zie het morgen!!!

Groetjes CArolien

jannie zei

Hoi Liesbeth.
Het zijn mooie kaarten geworden,is wel leuk allemaal verschillende kleuren.Groetjes.