woensdag 21 maart 2012

Ballet

Hallo allemaal,

Dit kaartje is zaterdagmiddag gemaakt, samen met Vera en Carolien, onder het genot van veel geklets, lekkere thee, koekjes en chocolaatjes. Erg gezellig dus. Vera heeft voor de afdrukjes en de sketch gezorgd. We moesten zelf papier en materiaal meenemen, dit vond ik erg moeilijk omdat je niet weet wat je gaat maken. Maar goed dit is het dus geworden. Vera en Carolien hebben ook een supermooie kaart gemaakt.  dit is het blog van Vera en deze blog is van Carolien. Nog even over mijn blog, hij is nog niet af er wordt druk aan gewerkt maar dit kan nog even duren dus vandaar deze kale blog. Kijk rustig later nog eens.

Liefs, Liesbeth.

zondag 18 maart 2012

Beterschap

Hallo allemaal,

Deze keer een beterschapskaart. Ik heb hem verstuurd naar mijn nichtje die is geopereerd aan haar blinde darm. Tilda als verpleegster is hier natuurlijk perfect voor te gebruiken. Ik hoop dat ze gauw weer opknapt.

Groetjes en fijne avond, Liesbeth.


vrijdag 16 maart 2012

Tilda met sluijer

Hoi,
Nog even een kaartje met Tilda. Dit kaartje heb ik gemaakt voor de wedstrijd bij designteam Dymelot. De opdracht was een sketch, de kleur geel en een andere kleur. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Groetjes Liesbeth.

Spaanse Tilda

Hallo allemaal,
Het eerste kaartje op mijn blog. Het is een kaartje gemaakt voor onze dochter die op dit moment voor een half jaar in Spanje woont in verband met haar stage in Sevilla. Ze is gek op de kleur rood en dan is deze Tilda toepasselijk toch?? Fijne avond gewenst!